Jogi nyilatkozat

 

Ez az oldal semmilyen módon nem kapcsolódik a Škoda autógyárhoz és annak importőreihez, viszonteladói és kereskedelmi hálózatához.

Az oldalt magánszemélyként, saját költségemen üzemeltetem, semmilyen nyereségem nem származik belőle. A típus iránti rajongásom késztet arra, hogy az oldal üzemeltetésére költsek.

Az itt olvasható információk saját és más Octavia tulajdonosok véleményét tükrözik, semmiképpen nem tekinthetők hivatalos információnak vagy a Škoda autógyár hivatalos álláspontjának.

Az oldalon olvasható javítási eljárások, egyéb beavatkozások nem hivatalos, és gyártói előírások szerinti javítási módszerek. CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE alkalmazhatók! A módszerek, eljárások követéséből eredő anyagi és egyéb jellegű károkért felelősséget nem vállalok. Aki ezt nem fogadja el, az ne alkalmazza az oldalon olvasható javítási módszereket, eljárásokat, egyéb beavatkozásokat!

Az itt közreadott tartalom az én szellemi tulajdonom, a kivételeket minden esetben jelzem. Senki nem jogosult a tartalom részben, vagy egészben történő másolására, felhasználására anélkül, hogy előtte felvenné velem a kapcsolatot és erre engedélyt kérne!

Sz. Zsolt

©2008-2018 Sz. Zsolt
Frissítve: 2013.02.04.
Állapot